Generelt

Hos OnlineCity.IO værdsætter vi dit privatliv og tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst. Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler, opbevarer og behandler dine personoplysninger. 

Denne persondatapolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om dig, samt når du bruger vores tjenester, herunder vores hjemmesider. 

 

Denne persondatapolitik forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig samt;

  • Hvorfor de indsamles
  • Hvordan de indsamles
  • Hvordan oplysningerne behandles
  • Hvordan og hvor længe de opbevares

 

Persondatapolitikken forklarer også dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger, og hvordan du kan udøve disse rettigheder. 

Persondatapolitikken skal læses i sammenhæng med vilkårene for den pågældende tjeneste, du bruger, som kan angive yderligere specifikke vilkår vedrørende de personoplysninger, som vi indsamler om dig.

Nøgleprincipper

OnlineCity.IO’s politik vedrørende behandling af personoplysninger kan opsummeres til følgende punkter:  

  • Vi er åbne og transparente omkring hvad og hvordan vi indsamler dine oplysninger. 
  • Vi arbejder altid på at implementere foranstaltninger til at opbevare og behandle dine personlige oplysninger på en sikker og forsvarlige måde. 

Hos OnlineCity.IO mener vi, at alle kunder har ret til den samme høje standard for beskyttelse af personoplysninger. Derfor anvender vi vores nøgleprincipper for privatlivets fred i alle de lande, hvor vi måtte operere. Vi behandler altid dine personoplysninger i overensstemmelse med følgende nøgleprincipper:

  1. Vi behandler altid dine oplysninger ud fra denne persondatapolitik samt gældende europæiske og danske lovgivningskrav. 
  2. Vi fortæller dig altid hvad, hvorfor og hvordan vi indsamler personoplysninger på dig samt hvordan vi behandler og opbevare disse oplysninger. Som kunde hos OnlineCity.IO vil der aldrig være nogle overraskelser. 
  3. Vi behandler kun dine oplysninger til legitime formål og vi opbevarer kun dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne udføre disse formål, eller er påkrævet af en gældende lovgivning. 
  4. Hos OnlineCity.IO gør vi det muligt for vores kunder at træffe relevante valg og muligt at kontrollere vores brug af personoplysninger, ikke kun når det er påkrævet, men i alle tilfælde, hvor vi finder det hensigtsmæssigt og teknisk muligt. 
  5. Vi har fuldt respekt for dine rettigheder som registreret til få beskyttet dine oplysninger ud fra den gældende lovgivning. Heriblandt;
    1. Rettigheden til indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig.
    2. Retten til at blive slettet, så vidt det ikke er i strid med en anden gældende lovgivning som f.eks. bogføringsloven. 
    3. Retten til begrænsning af behandling. Det vil sige retten at få begrænset, hvilke oplysninger vi behandler på dig.
    4. Retten til dataportabilitet, altså retten til at få dine data udleveret på et maskinlæsbart format.
    5. Retten til indsigelse, altså at gøre indsigelse mod brugen af dine oplysninger.
    6. Ret til berigtigelse. Det vil sige retten til at få ændret eller opdateret dine oplysninger.
    7. Retten til ikke at være genstand for en profileret afgørelse. 
    8. Ret til berigtigelse. Det vil sige retten til at få ændret eller opdateret dine oplysninger. 
  6. Ud fra en kontinuerlig it-risikovurdering træffer vi beslutninger om passende foranstaltninger til at sikre dine oplysninger, uanset om de er i fysisk eller digital form, og uanset hvor i verdenen de måtte opbevares.

Oplysninger om behandling af personoplysninger m.v. i OnlineCity.IO ApS

ONLINECITY.IO ApS (CVR-nr.: 27364276) og HeyTicket ApS (CVR-nr.: 38374966) (for live/BACKEND Ticket) er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vi er databehandlere, når du bruger servicen livebackend.com/.dk.

ONLINECITY.IO som dataansvarlig

ONLINECITY.IO er dataansvarlige i de tilfælde, hvor du opretter en konto på livebackend.com/.dk. De personhenførbare oplysninger, som vi indsamler er:

For liveBACKEND

  • Navn
  • Efternavn
  • Mobilnummer
  • Adgangskode
  • E-mailadresse
  • Brugernavn
  • Jobrolle
  • Arbejdsplads

Disse oplysninger indsamles til brug for oprettelse af en konto hos livebackend.com/.dk eller i forbindelse med spørgeskemaer omkring live/BACKEND.

Retsgrundlaget for behandlingen af disse personoplysninger er GDPR Art. 6 stk. 1 litra b (hjemmel i kontraktopfyldelse), når vi behandler oplysninger om dig ifm. din bruger på vores platform. Afgiver du en spørgeskemabesvarelse, så afgiver du samtykke til behandling af persondata, dvs. at retsgrundlaget et GDPR Art. 6 stk. 1 litra a (hjemmel i samtykke), hvilket gør det muligt for os at indsamle din besvarelse og evt. knytte den til et spillested (fx. hvis du arbejder for et spillested).  Personoplysningerne kan ligeledes blive brugt til fremsendelse af fakturaer, nyhedsmails, rapporter m.v., hvor der også kan være retsgrundlag i GDPR Art. 6 stk. 1 litra f (hjemmel i legitime interesser). 

Rettighederne af brugerne og livebackend.com/.dk jf. databekyttelsesforordningen

  • Få adgang til den behandlende data
  • Anonymisering af den behandlede data
  • Få eksporteret den behandlede data
  • Få berigtiget den behandlede data
  • Få mindsket omfanget af behandlingen af den behandlede data
  • Få slettet deres konto med alt historik på livebackend.com/.dk, så længe dette ikke modstrider anden lovgivning, herunder bogføringsloven.

ONLINECITY.IO som databehandler

ONLINECITY.IO er databehandler i de tilfælde, hvor kunder bruger servicen på livebackend.com/.dk. De behandlede oplysninger er sikret ved indgåelse af en databehandleraftale, som bliver accepteret i forbindelse med oprettelse af en konto hos livebackend.com/.dk. ONLINECITY.IO handler udelukkende efter instruks fra kunden, og personoplysninger bruges ikke til andre formål end at servicere kunden inden for rammerne beskrevet i den pågældende indgåede databehandleraftale, bilag 1 “Hovedydelserne”, som består af følgende: Levering af event-management-system (liveBACKEND Event) og/eller levering af platform til salg af billetter (liveBACKEND Ticket) til den Dataansvarlige samt support herpå.

NB: Vær opmærksom på ikke at sende mails med store mængder personoplysninger via ukrypterede mails til os.

Eksempler på behandling af personoplysninger

live/BACKEND Event & Ticket

  • Generering af rapporter, fakturaer, m.v.
  • Overvågning i forbindelse med kvalitetssikring, kundeservice m.v.
  • Afsendelse af SMS og e-mails
  • Kundesupport
  • Ticket: Salg/udstedelse af billetter og medlemskaber til kunders slutkunder

Eksempler på typer af personoplysninger der muligvis behandles (afhængigt af kunden)

live/BACKEND

  • Navn
  • Efternavn
  • Adresse 
  • Mobilnummer
  • Adgangskode
  • E-mailadresse
  • Brugernavn

NB: Hvis du bruger live/BACKEND Event og Ticket, så har du mulighed for selv at uploade, indtaste, rette, slette og opdatere indhold. Derfor vil vi gøre opmærksom på, at vi ikke ønsker at behandle følsomme eller fortrolige personoplysninger som CPR-numre, fagforeningsmæssig tilhørsforhold, filosofisk, religiøs eller politisk overbevisning, seksuel orientering eller forhold, helbredsoplysninger, genetiske eller biometriske data eller etnisk oprindelse. Du bedes derfor undlade at uploade disse oplysninger, og at kontakte [email protected], hvis du har brug for at uploade den type oplysninger.

Brug af cookies

Der indsamles cookies til brug af markedsføringsmæssige formål, historik på brugerlogin og at huske brugers login samt hvis kunden vælger “husk mig” i købsflowet og dermed giver samtykke, samt til almindelig sessionsstyring.

Hvordan indsamler livebackend.com/.dk personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din oprettelse af kontoen for at benytte tjenesteydelserne på hjemmesiden, anvender hjemmesiden cookies. En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på harddisken på din desktop, tablet eller smartphone. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Vi lagrer ikke personhenførbare oplysninger i vores cookies.

For hvert besøg på livebackend.com/.dk – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger livebackend.com/.dk logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilke dele af hjemmesiden brugerne forlader siden m.m. Logstatistik anvendes således med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistikker er anonymiserede.

Formål med logstatistikken

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at måle effektivitet af tjenester
  • at dokumentere brugen af vores platform/services

User-ID Tracking 

Der indsamles oplysninger ved brugen af Googles User-Id tracking for at få en mere nøjagtig brugertælling og ikke mindst for at analysere brugeroplevelsen for vores kunder, der er logget ind. Vi bruger disse oplysninger til at udvikle nye former for marketingkampagner og brugeroplevelser, der er skræddersyet til forskellige enhedstyper og kombinationer af brugeraktiviteter.

Facebook tracking/pixel

Ved hjælp af Facebooks sporingskode bruger vi informationerne til at foretage remarketing på Facebook, til de brugere, der har besøgt www.livebackend.com/.dk, bygge målgrupper på Facebook samt til vurdere effektiviteten af kampagner. Vi har ikke adgang til personhenførbare oplysninger i denne forbindelse.

Linkedin tracking

Ved hjælp af LinkedIn sporingskode bruger vi informationerne til at foretage remarketing på LinkedIn, til de brugere, der har besøgt www.livebackend.com/.dk samt til vurdere effektiviteten af kampagner. Vi har ikke adgang til personhenførbare oplysninger i denne forbindelse.

Bing tracking

Ved hjælp af Bings sporingskode vurderer vi effektiviteten af kampagner på Bing. Vi har ikke adgang til personhenførbare oplysninger i denne forbindelse.

Google login

Opretter man sig, hhv. logger man ind via Google, modtager vi navn og e-mailadresse automatisk fra Google. Dette sker kun ved kundens eget valg. 

Login

Kun oplysninger som man selv indtaster, bliver sendt til os.

Brug af personoplysninger

Udover til kundeoprettelser og login bruges personoplysninger ifm. kundesupport. Som nævnt foroven, bruger vi Google Ads-, Facebook Ads- og LinkedIn-sporing. Vi har dog ikke selv adgang til disse personoplysninger. Vi bruger i stedet bruge værktøjerne til profilering og til at koble trafik sammen med konverteringer.

Derudover er der e-mail-marketing. Her behandler vi i højere grad personoplysninger, som omfatter navn, e-mailadresse og mobilnummer.

 

livebackend.dk Kontaktformularen: Kontraktretlig hjemmel, dvs. databeskyttelsesforordningen artikel 6, 1(b), bruges når du tilmelder dig ”kontaktformularen”, da vores brug af dine oplysninger til at efterkomme din anmodning betragtes som foranstaltninger, som træffes efter din anmodning med henblik på at indgå en kontrakt.

Deling af persondata

Livebackend.com/.dk udveksler personoplysninger med underleverandører og samarbejdspartnere for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder at kunne yde service og support for de produkter, som vores kunder bruger på livebackend.com/.dk. Livebackend.com/.dk videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse. Desuden giver vi personoplysninger videre til inkassobureau ved længerevarende udeblevet betaling af fakturaer.

Hvor lang tid vi opbevarer dine personoplysninger

På livebackend.com/.dk opbevarer vi personoplysninger i 5 år efter afholdelse af arrangement for at leve op til bogføringsloven.

Dataeksport

Onlinecity.IO ApS eksporterer ingen data ud af EU/EØS-grænser uden at have indgået EUs standardkontraktsbestemmelser (SCC) samt at have indgået databehandleraftale.

NB: På nuværende tidspunkt (perioden siden Schrems-II-dommen fra den Europæiske Domstol i sommer 2020) afventer vi en endegyldig opdatering fra EU-side af ift. hvilke eventuelle supplerende foranstaltninger der skal komme i spil for at sikre behandlingen af data hos amerikanske databehandlere. Ved spørgsmål hertil, bedes tages kontakt til [email protected], hvor vores compliance-specialist står klar til at hjælpe.

Sikring af persondata

  • Vi bruger kun Tier 4 datacentre, som er placeret i EU.
  • Strenge login-procedurer
  • De nyeste firewall- og antivirusprogrammer
  • Fortrolighedsaftaler med medarbejdere, der skal behandle personoplysninger
  • Kun medarbejdere med arbejdsrelaterede formål har adgang til persondata
  • Vi sikrer, at bygninger og systemer, der anvendes i forbindelse med databehandlingen er sikre, samt at der alene anvendes hardware og software af høj kvalitet, som opdateres løbende.
  • Vi sikrer, at medarbejdere modtager fyldestgørende instruktioner i og retningslinjer for behandlingen af personoplysninger. Databehandleren er forpligtet til at sikre, at de medarbejdere, som er involveret i behandlingen af personoplysninger, er bekendte med sikkerhedskravene.
  • Vi sikrer, at de medarbejdere, der er autoriserede til at behandle personoplysninger, har indgået fortrolighedsaftaler eller er underlagt fornøden lovreguleret fortrolighedsforpligtelse.
  • Vi sikrer, at data alene benyttes på vegne af Databehandleren, og at Databehandleren ikke selv kan disponere over oplysningerne til egne formål, herunder kommercielt brug
  • Ud fra en kontinuerlig risikovurdering om brud på persondata, indfører vi passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, indsamling, brug, offentliggørelse, kopiering, ændringer eller bortskaffelse.
  • I tilfælde at der benyttes en leverandør af tjenester eller services, sikrer vores IT-sikkerhedspersonale at leverandøren altid følger samme instrukser som i databehandleraftalen, samt anvender passende foranstaltninger for at beskytte de personoplysninger som de behandler på vores vegne.
  • Der er implementeret stærk kommunikationssikkerhed på alle vores hjemmesider som fx TLS-kryptering 1.3 som sikre at data bliver krypteret som sikre at oplysninger forbliver fortrolige, når de transmitteres over internettet.

Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos livebackend.com/.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, samt at berigtige dem. Desuden har du ret til at begrænse behandlingsomfanget af dine personoplysninger. Derudover har du ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden, samt ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til live/BACKEND via e-mail: [email protected]

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge på din konto på livebackend.com/.dk.

Opdatering af denne persondatapolitik

Vi opdaterer denne politik lejlighedsvist. Hvis dette sker, meddeler vi dig ændringerne via hjemmesiden. Du accepterer automatisk ændringerne i persondatapolitikken – i det omfang der er tilladt iht. gældende lovgivninger – ved at bruge vores tjeneste efter at blive underrettet om omtalte ændringer. Gå derfor regelmæssigt denne politik igennem på hjemmesiden for at få de seneste oplysninger om hvordan vi beskytter dine personoplysninger. 

Spørgsmål til persondatapolitikken

Hvis du har et spørgsmål, en bekymring eller en klage over persondatapolitikken eller vores håndtering af dine oplysninger, så send en mail til [email protected]