GDPR – live/BACKEND er ISAE 3000 certificeret

live/BACKEND er netop blevet ISAE 3000 certificeret. Vi har benyttet denne anledning til at fortælle nærmere om vores GDPR-tiltag herunder en udspecificering af vores procedurer samt vores tekniske setup.

Nyhed: Forbedret design på udbetalingsrapporten

Designet på det månedlige udbetalingsbilag har fået en overhaling, og indeholder nu en klar og forståelig oversigt over alle indtægter på billetsalg samt udgifter til live/BACKEND.

Dagsvisning – hold styr på alle dine ressourcer helt ned på timebasis

I ressourcemodulet er overblikket nu blevet endnu bedre med spritnye brugerflader ved både måneds- og dagsvisning. Det særlige er naturligvis, at I nu kan styre jeres ressourcer helt ned på timebasis, hvilket giver større fleksibilitet samt klarhed omkring, hvornår de forskellige ressourcer er booket.

Hvad sker der for tiden?

Det har været nogle ret vilde måneder for os, som desværre har betydet relativt lidt fremgang ift. vores alm. sprint-planer. Men hvad har vi så egentligt lavet? For vi har mildest talt ikke siddet på vores hænder – og vores fokus har stadig ligget fuldt ud på live/BACKEND. Så hvad er det egentligt, der har været så vigtigt, at det har taget fokus fra de alm. planer?

Nytænkning af købsflow og pladskort

Vi arbejder videre med forbedringerne til det nye pladskort, som skal munde ud i en pladskortløsning, der er nem for slutbrugerne at navigere i samt supernem for jer at administrere.

Final countdown til vagtplans-appen

Betaudgaven af vagtplans-appen er lige på trapperne, og efter uvurderlig feedback fra brugerne af live/BACKEND er den blevet opgraderet på en række punkter. Se her, hvad den kan, og hvordan den vil løfte jeres vagtplanlægning i fremtiden.

Glæd dig til det spritnye pladskort!

Det spritnye pladskort er under opbygning og vil løbende overtage mange af det gamle pladskorts funktioner i en ny forbedret udgave. Få mere information om fokusområder i første version samt den overordnede plan for pladskortet.

Opret jeres egen skræddersyede webshop – Og se hvordan Roskilde Festival gør det i år

Læs nærmere om muligheden for at oprette en særskilt webshop via live/BACKEND. Løsningen er baseret på WooCommerce, og kan skræddersyes til det enkelte kultursted. Den mulighed greb Roskilde Festival i år til bl.a. salg af mad- og drikkekuponer.

Tilbageblik: Ét år i live/BACKEND Ticket & Web

Få et hurtigt overblik over udviklingen inden for det seneste år. Nogle nyheder er måske gået din næse forbi, eller også har du netop først nu stiftet bekendtskab med live/BACKEND, hvormed det meste er spændende nyheder.