Komplet update på live/BACKEND v20

Da store dele af Danmark lukkede ned tilbage i marts 2020, herunder kulturbranchen især, besluttede vi os for at få det bedste ud af situationen ved at skabe en spritny udgave af live/BACKEND fra bunden af. Læs den seneste update på v20 her.

Billet- og eventsystem skræddersyet til at håndtere coronarestriktioner

Leder du efter et event- og billetsystem, som er gearet til at håndtere de mange forskellige udfordringer og restriktioner, der er opstået i kølvandet på coronakrisen?

Automatisk blokering af nabopladser (Corona-seating)

Har I behov for, at jeres gæster kan seate sig selv, imens afstandskravene bliver overholdt? Så læs med her, hvor vi løfter sløret for vores seneste forbedringer i vores Pladskortssystem!

GDPR – live/BACKEND er ISAE 3000 certificeret

live/BACKEND er netop blevet ISAE 3000 certificeret. Vi har benyttet denne anledning til at fortælle nærmere om vores GDPR-tiltag herunder en udspecificering af vores procedurer samt vores tekniske setup.

Nyhed: Forbedret design på udbetalingsrapporten

Designet på det månedlige udbetalingsbilag har fået en overhaling, og indeholder nu en klar og forståelig oversigt over alle indtægter på billetsalg samt udgifter til live/BACKEND.

Dagsvisning – hold styr på alle dine ressourcer helt ned på timebasis

I ressourcemodulet er overblikket nu blevet endnu bedre med spritnye brugerflader ved både måneds- og dagsvisning. Det særlige er naturligvis, at I nu kan styre jeres ressourcer helt ned på timebasis, hvilket giver større fleksibilitet samt klarhed omkring, hvornår de forskellige ressourcer er booket.

Hvad sker der for tiden?

Det har været nogle ret vilde måneder for os, som desværre har betydet relativt lidt fremgang ift. vores alm. sprint-planer. Men hvad har vi så egentligt lavet? For vi har mildest talt ikke siddet på vores hænder – og vores fokus har stadig ligget fuldt ud på live/BACKEND. Så hvad er det egentligt, der har været så vigtigt, at det har taget fokus fra de alm. planer?

Nytænkning af købsflow og pladskort

Vi arbejder videre med forbedringerne til det nye pladskort, som skal munde ud i en pladskortløsning, der er nem for slutbrugerne at navigere i samt supernem for jer at administrere.

Final countdown til vagtplans-appen

Betaudgaven af vagtplans-appen er lige på trapperne, og efter uvurderlig feedback fra brugerne af live/BACKEND er den blevet opgraderet på en række punkter. Se her, hvad den kan, og hvordan den vil løfte jeres vagtplanlægning i fremtiden.