Final countdown til vagtplans-appen

Betaudgaven af vagtplans-appen er lige på trapperne, og efter uvurderlig feedback fra brugerne af live/BACKEND er den blevet opgraderet på en række punkter. Se her, hvad den kan, og hvordan den vil løfte jeres vagtplanlægning i fremtiden.

Glæd dig til det spritnye pladskort!

Det spritnye pladskort er under opbygning og vil løbende overtage mange af det gamle pladskorts funktioner i en ny forbedret udgave. Få mere information om fokusområder i første version samt den overordnede plan for pladskortet.

Opret jeres egen skræddersyede webshop - Og se hvordan Roskilde Festival gør det i år

Læs nærmere om muligheden for at oprette en særskilt webshop via live/BACKEND. Løsningen er baseret på WooCommerce, og kan skræddersyes til det enkelte kultursted. Den mulighed greb Roskilde Festival i år til bl.a. salg af mad- og drikkekuponer.

Tilbageblik: Ét år i live/BACKEND Ticket & Web

Få et hurtigt overblik over udviklingen inden for det seneste år. Nogle nyheder er måske gået din næse forbi, eller også har du netop først nu stiftet bekendtskab med live/BACKEND, hvormed det meste er spændende nyheder.

Smidig planlægning med vagtplans-appen fra live/BACKEND

Ved live/BACKEND arbejder vi på en vagtplans-app, som skal gøre alt kommunikation og koordinering i forbindelse med vagtplanlægning og afvikling af vagter nemt at håndtere af alle parter direkte på mobilen.

Højdepunkter fra konferencen i København i marts 2019

Gik du glip af konferencen og afsløringen af alle de fede nye features, der er på vej? Vi har samlet de største højdepunkter og vigtigste annonceringer, så du kan se eller gense det hele, når det passer dig.
Josh Sorensen, https://www.pexels.com/photo/woman-with-white-shirt-raising-her-right-hand-976863/

Ticket v2.4.1: Garderobe og partout-forbedringer

MobilePay, Dankort, VISA og MasterCard fungerer nu alt sammen i garderoben! Derudover er partout-salget skrevet om fra bunden, hvilket gør partout-funktionen meget mere brugbar.

Ticket v2.4 -Forbedringer, forbedringer, forbedringer!

Billetpakker bundet til medlemmer, offentligt link til at købe private medlemskaber, produkter har nu udløbstidspunkter, forbedring af rapporter med gavekort, bedre projektstyring m.m. Læs også om vores nye tilgang til projektstyring, som gerne skulle føre til endnu bedre videreudviklingen af billetsystemet.

Ticket v2.3: Sponsor-konti, Event-rapport, Forbedret pladskort og meget mere

Hvad laver vi hér i sommervarmen, når solen bager fra en skyfri himmel? Nu er vi jo udviklere, så vi slår skodderne for, tænder for air conditionen og producerer en masse nyt og spændende til jer! Læs med og tjek alle demo-videoerne ud nedenfor for at se, hvad vi har lavet af nyt i v2.3.